1. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128

    Anyone else having this problem???

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Torana, Mar 25, 2008.

    I am having problems with posting. I make a post and even after an hour of waiting the post isn't made until I reload the page.

    I have also found that I am unable to edit posts due to these loading difficulties.

    Is anyone else having these problems? I ask as I need to rule out whether it is just my system or not.

    Thank you kindly

    Torana
     
  2. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    Posting a thread works fine, just the editing and posting of replies. (I tried to edit the thread to add that, but like I've said, I'm unable to edit due to loading problems.)
     
  3. soujiroseta
    Offline

    soujiroseta Senior Member Contributor

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    199
    Likes Received:
    26
    Location:
    Harare, Zimbabwe
    are you online because it doesn't look like it. your light is off and you're not registering in the currently active users or users online in the last 24 hours thingy. things dont seem too rosy.
     
  4. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    I'm set to invisible. I changed my online status lastnight so that someone wouldn't know I was online when I was meant to be going to bed :p lol <flutters eyelashes and puts on the innocent act, I was only up for a short while anyways>
     
  5. SeaBreeze
    Offline

    SeaBreeze Banned

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    1,195
    Likes Received:
    17
    Location:
    At the bar
    Not having the problem so far. But then again, I havn't been on the forum much these days.
     
  6. Hulk
    Offline

    Hulk Banned

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    2,213
    Likes Received:
    5
    Nope. I'm not having the problem. (Why is this taking so long to post?) *whistles innocently*
     
  7. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    I would say it is my system then....stupid damn hunka junka!
     
  8. mammamaia
    Offline

    mammamaia nit-picker-in-chief Contributor

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    19,316
    Likes Received:
    1,014
    Location:
    Coquille, Oregon
    see my reply on this in other thread, after your post... seems to be your 'puter... m
     
  9. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    Sigh! I will have to call the technician then.
     

Share This Page