1. Wreybies
    Offline

    Wreybies The Ops Pops Operations Manager Staff Contest Administrator Supporter Contributor

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    18,911
    Likes Received:
    10,104
    Location:
    Puerto Rico

    Community Button is broken? (or is it just me?)

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Wreybies, Jul 10, 2013.

    If I hit the Community button directly beneath the Writing Forums logo at the top of the page, it takes me to a blank screen and my url bar says
    www.writingforums.org/install/

    I had to get into the forum via a side door to even get to here. If I type in the web address in the url bar from a blank browser page, I get the same thing. :(

    Anyone else?
     
  2. Kingtype
    Offline

    Kingtype Always writing or thinking things XD Staff Role Play Moderator Contributor

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1,031
    Location:
    Right under your nose!
    Yeah it ain't working for me either
     
  3. erebh
    Offline

    erebh Contributing Member Contributor

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    2,620
    Likes Received:
    467
    Location:
    Los Angeles
    same here - I had to get in via a window...
     
  4. Pheonix
    Offline

    Pheonix A Singer of Space Operas and The Fourth Mod of RP Staff Contributor

    Joined:
    Jul 24, 2012
    Messages:
    5,716
    Likes Received:
    401
    Location:
    The Windy City
    I can't even access the site's home page right now...

    I have a suspicion that Daniel is up to something.
     
  5. Wreybies
    Offline

    Wreybies The Ops Pops Operations Manager Staff Contest Administrator Supporter Contributor

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    18,911
    Likes Received:
    10,104
    Location:
    Puerto Rico
    Yeah, that's what I meant by typing in the web address in the url bar, but you said it.... smarter. LOL :D
     
  6. Pheonix
    Offline

    Pheonix A Singer of Space Operas and The Fourth Mod of RP Staff Contributor

    Joined:
    Jul 24, 2012
    Messages:
    5,716
    Likes Received:
    401
    Location:
    The Windy City
    Lol, I thought it was the dumb version, what I said :D I never really payed attention to the fact that the community button was the home page, and kinda thought you were talking about something else... lol Glad we're on the same page though!

    I just hope it starts working again soon...

    EDIT: Oh, and all the personalizaton options I had for my profile appearance are gone too.
     
  7. erebh
    Offline

    erebh Contributing Member Contributor

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    2,620
    Likes Received:
    467
    Location:
    Los Angeles
    the 'new posts' button from the menu (top right) is missing too
     
  8. Wreybies
    Offline

    Wreybies The Ops Pops Operations Manager Staff Contest Administrator Supporter Contributor

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    18,911
    Likes Received:
    10,104
    Location:
    Puerto Rico
    I'm using the What's New Button to navigate. :confused:
     
  9. Kingtype
    Offline

    Kingtype Always writing or thinking things XD Staff Role Play Moderator Contributor

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1,031
    Location:
    Right under your nose!
    Mine is fixed.

    You guys?
     
  10. Wreybies
    Offline

    Wreybies The Ops Pops Operations Manager Staff Contest Administrator Supporter Contributor

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    18,911
    Likes Received:
    10,104
    Location:
    Puerto Rico
    Yup! Fixed. :D
     
  11. Daniel
    Offline

    Daniel I'm sure you've heard the rumors. Founder Staff Contributor

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    2,571
    Likes Received:
    402
    Location:
    Peoria, Illinois
    Sorry guys!!!

    I'm working on a test version of WF in a subdirectory. I accidentally uploaded files to the live site. :eek:

    I think we're good now though. Let me know if you continue to see anything odd.
     
  12. erebh
    Offline

    erebh Contributing Member Contributor

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    2,620
    Likes Received:
    467
    Location:
    Los Angeles
    I coulda swore there were 2 'new posts' buttons, one top right and one bottom left of the menu section, maybe I was dreaming :)
     
  13. Pheonix
    Offline

    Pheonix A Singer of Space Operas and The Fourth Mod of RP Staff Contributor

    Joined:
    Jul 24, 2012
    Messages:
    5,716
    Likes Received:
    401
    Location:
    The Windy City
    I still can't get into the community page... And my profile is still generic :(

    EDIT: I can get into the community page, but my profile preferences are still back to default.
     

Share This Page