1. Mithrandir
    Offline

    Mithrandir Contributing Member

    Joined:
    Dec 23, 2012
    Messages:
    295
    Likes Received:
    15
    Location:
    In the general vicinity of the Atlantic Ocean

    Issue

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Mithrandir, Apr 11, 2013.

    I was trying to post a thread in the Novels section. After I'd written it out and pressed "submit new thread" it went to a white page and won't move forward.

    Help appreciated.
     
  2. Mithrandir
    Offline

    Mithrandir Contributing Member

    Joined:
    Dec 23, 2012
    Messages:
    295
    Likes Received:
    15
    Location:
    In the general vicinity of the Atlantic Ocean
    I run the risk of becoming a nuisance, but this issue is really annoying me. I can't post my work in the novel section! So, with this bump, I plead for help. The preview post button does the same thing.
     
  3. SwampDog
    Offline

    SwampDog Contributing Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    409
    Likes Received:
    108
    Location:
    Back in Blighty
    .
    I'd be inclined to basics and delete all cookies and browser cache, close then reopen your browser. Eliminate any difficulty there, first.
     
  4. Mithrandir
    Offline

    Mithrandir Contributing Member

    Joined:
    Dec 23, 2012
    Messages:
    295
    Likes Received:
    15
    Location:
    In the general vicinity of the Atlantic Ocean
    I've tried on multiple computers and from multiple browsers. Deleting cookies and such didn't seem to help.
    :(
     
  5. Banzai
    Offline

    Banzai One-time Mod, but on the road to recovery Contributor

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    12,871
    Likes Received:
    150
    Location:
    Reading, UK
    It sounds like a forum technical issue. I'd recommend sending Daniel a PM, as he's the only one who can really help with that stuff.
     

Share This Page