Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Steerpike
    Online

    Steerpike Felis amatus Supporter Contributor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    11,080
    Likes Received:
    5,276
    Location:
    California, US

    No formatting in my posts.

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Steerpike, Oct 12, 2011.

    All of my posts show up as a wall of text. When I put in line breaks, they disappear. Doesn't look like anyone else is having this issue, so I'm guessing there may be a setting somewhere that I inadvertently changed. Any ideas?
     
  2. mammamaia
    Offline

    mammamaia nit-picker-in-chief Contributor

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    19,316
    Likes Received:
    1,014
    Location:
    Coquille, Oregon
    i haven't noticed that...

    trying it to see if it does that now...

    did it?

    ---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------

    nope!

    but i still haven't gotten any answers to my questions about the text options... didn't we used to have a few of the basics like bold, underline, color etc. available in the quick reply, or am i imagining things?

    ---------- Post added at 04:01 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------

    but i still haven't gotten any answers to my questions about the text options... didn't we used to have a few of the basics like bold, underline, color etc. available in the quick reply, or am i imagining things? ...and i haven't seen any of them in the advanced, either... anyone else notice this?

    and i can't get an edit to 'take' either...
     
  3. Daniel
    Offline

    Daniel I'm sure you've heard the rumors. Founder Staff Contributor

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    2,571
    Likes Received:
    402
    Location:
    Peoria, Illinois
    Both of these issues are resolved. Thanks for reporting them and hanging in there while it was sortedo ut.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page