1. bone jaw
    Offline

    bone jaw Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0

    Technical problem, I think

    Discussion in 'Support & Feedback' started by bone jaw, Jun 1, 2008.

    Sorry if this is the wrong section, but I couldn't find a more appropriate forum for it.

    My problem is this: Whenever I log in, I can never stay that way. I'll log in, and then less than five minutes later, I'll have to log in again and again. It's really irritating me, because whenever I try to post something, I am asked to re-log in, which I do, but after I sign in again, anything I had written will simply disappear. Even after I pushed the back button, it doesn't come back. :( If I'm posting something long, is it better I write to notepad if I don't want to lose it? Is this supposed to be happening because I'm still new?
     
  2. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    erm...that shouldn't be happening and I am sorry that it is. I can't think of why it is happening. Best thing is to wait for a mod or the admin to come online. Even PM them to get a faster response over this matter.
     
  3. Al B
    Offline

    Al B Senior Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    176
    Likes Received:
    10
    Is it happening on just this forum, or other ones too? I'd test that out to see if the issue is relating to this site or whether it is a problem with your browser's security settings.

    Just an idea, might be worth a shot.

    Al
     
  4. Torana
    Offline

    Torana Contributing Member Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,659
    Likes Received:
    128
    Actually that is probably the problem.

    Try clearing your cookies as well. That might work.
     
  5. bone jaw
    Offline

    bone jaw Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    No, it's just here. This doesn't happen on any of the other forums I visit.
    My security settings are as they've always been. I haven't changed them.

    Edit: I don't know why, but so far, it doesn't seem to be happening anymore. If I'm still having any problems with this, I'll just raise this thread.
    Thanks for the advice though. :)
     
  6. Al B
    Offline

    Al B Senior Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    176
    Likes Received:
    10
    Strange. I must admit though, I once had difficulties logging onto a site I often visit and could not get to the bottom of it, in the end I switched to using Firefox instead of IE7 and that cured it, never did find out what IE had against that particular site.

    Might be worth giving that a shot too, unless you're on Vista, and not using IE.

    Al
     
  7. bone jaw
    Offline

    bone jaw Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I'm using firefox v2, but the problem seems to have went away. :confused: Strange.
     

Share This Page