1. Macaberz

    Macaberz Pay it forward Contributor

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    3,143
    Likes Received:
    300
    Location:
    Arnhem, The Netherlands

    Profile Information - Gender can be chosen twice

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Macaberz, Sep 24, 2013.

    I just noticed that under 'Personal Details' I can set my gender with the radio-button near the top (Male | Female | Unspecified) and then once more at the bottom in a drop-down list. Evidently, the fact that it is there twice does no harm whatsoever, but I thought I'd throw this out here anyway.
     
  2. Cogito

    Cogito Former Mod, Retired Supporter Contributor

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    36,169
    Likes Received:
    2,828
    Location:
    Massachusetts, USA
    What happens if you set them to different values?
     
  3. Macaberz

    Macaberz Pay it forward Contributor

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    3,143
    Likes Received:
    300
    Location:
    Arnhem, The Netherlands
    When I switched the radio button to female, it showed female on my profile, so I guess that's the only value that will be taken into account.
     
  4. 123456789

    123456789 Contributor Contributor

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    8,103
    Likes Received:
    4,586

    It's for transgenders, I think.
     
  5. Cogito

    Cogito Former Mod, Retired Supporter Contributor

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    36,169
    Likes Received:
    2,828
    Location:
    Massachusetts, USA
    Then which is before, and which is after?
     
  6. Daniel

    Daniel I'm sure you've heard the rumors Founder Staff

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    2,818
    Likes Received:
    681
    Location:
    Phoenix, AZ
    Hey guys, thanks for brining this to my attention. It's a remnant of the software upgrade a few months back. Unfortunately, for the time being, I don't know how to delete one without losing all it's data. So if I delete one, it'd lose all data before the upgrade or after. Due to this, I've chosen to leave them both there until I can figure out a solution - which probably won't come until I make some improvements to the profiles in general.

    But thanks for pointing it out!
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice