1. Published on Amazon? If you have a book, e-book, or audiobook available on Amazon.com, we'll promote it on WritingForums.org for free. Simply add your book to our Member Publications section. Add your book here or read the full announcement.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  1. Kimi-chan

    Kimi-chan Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Location:
    My own little world~

    Having a problem...

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Kimi-chan, Nov 21, 2011.

    Ever since Firefox has started freezing on me, I haven't been able to use it. I started using Google Chrome for a while (I know this sounds irrelevant but keep reading). Well anyway, I started using Google Chrome and I have recently forgotten about this place since then... however, I started using it after logging into my account and when I tried to post, the box wasn't showing up like it is in Opera.

    It just shows the box into there when I make a topic. I would click it but nothing was there. Is there anyway to fix this or whatever? Right now I am using opera and having to use two browsers at once is kind of disorienting for my routine right now. I don't want to switch to Opera either since I have gotten used to Chrome and I really don't want to change browsers again.

    So again, is there anyway of fixing this so that I can use google chrome here instead of Opera? I can no longer use Firefox either.

    Edit: I have also tried all formats of the posting box and still nothing even shows up. It's becoming very frustrating for me since I really only like using one browser. >____<
     

Share This Page