1. wordweaver

    wordweaver New Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario,Canada

    Blog probs

    Discussion in 'Support & Feedback' started by wordweaver, Oct 28, 2007.

    I just made a blog, but for some reason it never posted on the main page, and it says I have no blogs.

    Just wondering where I went wrong. ;)
     
  2. Torana

    Torana Contributor Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,640
    Likes Received:
    128
    have you set your blog to private or public? Otherwise I hve no idea!
     
  3. wordweaver

    wordweaver New Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario,Canada
    Hmmm, I don't know. I'll go check. :)
     
  4. wordweaver

    wordweaver New Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario,Canada
    ARG! It's still not posting! I did have it set to public... maybe I'll try reposting it later.
    Thanks for trying to help, Torana. :)
     
  5. Torana

    Torana Contributor Contributor

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    9,640
    Likes Received:
    128
    that is really wierd maybe pm lpspider or raven or cogito about it. THey be sure to help you out.
     
  6. Daniel

    Daniel I'm sure you've heard the rumors. Founder Staff Contributor

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    503
    Location:
    Peoria, Illinois
    I can't be 100% but I think you probably saved it as a draft.

    If this is the case, when viewing your blogging section, on the left there should be a section that says "View my dafts (#). Select that, then select the draft/post. You can post/edit it. Change the status from draft to "Post Now."

    Let me know if this works.
     

Share This Page