1. Thank you all for your patience with our technical errors. We think we've fixed it, but please do report anything that's not working right, by posting on the 'minor bugs' thread in Support and Feedback.
    Dismiss Notice
  1. Fiender_

    Fiender_ Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2017
    Messages:
    165
    Likes Received:
    114

    Bug Report Cannot edit post, internal server error

    Discussion in 'Support & Feedback' started by Fiender_, Aug 21, 2017.

    Hello, I've been trying to update a post of mine in the Novel forum, but each time I try, I get a big ol' error message :(

     
    Last edited: Aug 23, 2017
  2. Komposten

    Komposten Insanitary pile of rotten fruit Supporter Contributor

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,018
    Likes Received:
    2,188
    Location:
    Sweden
    Can you edit other posts that you have written? Or is it just that one post that gives you the error?
     
  3. Fiender_

    Fiender_ Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2017
    Messages:
    165
    Likes Received:
    114
    Yes, and since posting this, I've been able to edit the original post in question. :S
    I didn't really do anything different the time that it worked. I had already closed my browser down and reloaded the website to see if that would help (it didn't appear to).

    EDIT: And I tried contacting the webmaster email in the error and just got a mail daemon delivery failure response. As evidenced here, I can edit other messages
     
    Last edited: Aug 23, 2017
  4. Azurisy

    Azurisy Banned

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    167
    Likes Received:
    28
    Same problem here! I cannot post my thread in the Writers Workshop - Novels section...
     
  5. big soft moose

    big soft moose An Admoostrator Staff Supporter Contributor Community Volunteer

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    18,665
    Likes Received:
    21,632
    Location:
    East devon/somerset border
    I find it comes and goes, often closing the alert and refreshing the page fixes it for me
     
  6. Azurisy

    Azurisy Banned

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    167
    Likes Received:
    28
    Still
     
  7. big soft moose

    big soft moose An Admoostrator Staff Supporter Contributor Community Volunteer

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    18,665
    Likes Received:
    21,632
    Location:
    East devon/somerset border
    I wonder if you might be having permissions issues due to being newly reactivated ? @Wreybies or @Komposten
     
  8. Azurisy

    Azurisy Banned

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    167
    Likes Received:
    28
    I think so because I'm just newly reactivated.
     
  9. big soft moose

    big soft moose An Admoostrator Staff Supporter Contributor Community Volunteer

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    18,665
    Likes Received:
    21,632
    Location:
    East devon/somerset border
    It might have reset your two weeks counter ... maybe..
     
  10. Azurisy

    Azurisy Banned

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    167
    Likes Received:
    28
    So two weeks to wait?
     
  11. big soft moose

    big soft moose An Admoostrator Staff Supporter Contributor Community Volunteer

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    18,665
    Likes Received:
    21,632
    Location:
    East devon/somerset border
    If it is that, and I'm not saying it is @Wreybies will be able to fix it for you - you just need to keep poking him til he responds (though not so often its irritating)
     
  12. Azurisy

    Azurisy Banned

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    167
    Likes Received:
    28
    Awaiting his solution
     
  13. Wreybies

    Wreybies Thrice Retired Supporter Contributor

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    23,844
    Likes Received:
    20,803
    Location:
    El Tembloroso Caribe
    I got the thread up and running now. The registry error is related to the thread creation process, which is an issue Daniel needs to look into*, but is at least something I can resolve with a workaround. I created the thread out of a reply post and then grafted it out as its own thread under your account. Should be good to go.

    *This is unrelated to the requirements for the Workshop. The member is good to go in that regard. It's a genuine glitch that needs looking into.
     
  14. Fiender_

    Fiender_ Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2017
    Messages:
    165
    Likes Received:
    114
    After reading threads on similar issues, I saw someone suggest removing any smilies from the thread while you edit. I tried that, and that's what finally worked for me.
     
    Komposten likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice