1. EdFromNY

    EdFromNY Hope to improve with age Supporter Contributor

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    4,863
    Likes Received:
    2,771
    Location:
    Queens, NY

    Keyboard Response Problem

    Discussion in 'Support & Feedback' started by EdFromNY, Dec 5, 2013.

    Lately, I've found that when I post on this site, I have to type very slowly or else not all the keystrokes are recorded. I don't have the problem on any other site, and I only have the problem with my desktop, so I'm assuming that it is something with the machine. Does anyone have an idea what it might be?

    Sometimes, the response is fine when I first log on, but the get worse the longer I'm here. Most times, though, it's bad to start with. Like today.

    Any suggestions would be welcomed.
     
  2. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Contributor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    11,489
    Likes Received:
    5,672
    Location:
    California, US
    @EdFromNY

    You haven't by chance upgraded to Internet Explorer 11, have you? I did, and I noticed the exact same problem in multiple forums. When I go back to using Chrome, like I am now, the problem vanishes.
     
  3. EdFromNY

    EdFromNY Hope to improve with age Supporter Contributor

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    4,863
    Likes Received:
    2,771
    Location:
    Queens, NY
    Not sure which version of IE I'm using.
     
  4. mammamaia

    mammamaia nit-picker-in-chief Contributor

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    19,235
    Likes Received:
    1,015
    Location:
    Coquille, Oregon
    the problem [i've been having' was here, originally] is that when i try to move words around, they always appear at the end of the text in my post, not where i've 'aimed' them... i've been having

    ...like that!... when i tried to move 'i'm having' to another place in the sentence, see where it went!?... when i tried to move it back, it still stayed at the end... if i tried to move it back again, it would appear after this
     
  5. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Contributor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    11,489
    Likes Received:
    5,672
    Location:
    California, US
    @mammamaia - I've had terrible problems with the site on my tablet. I don't even try to post from the tablet anymore, because the text jumps around, so that you're typing in one spot and suddenly the cursor moves to another place. Oddly, this is the only forum where I have that issue.

    @EdFromNY - Go to Help in the Menu and then About Internet Explorer and see. If it is IE 11, that could be the problem. I recommend Chrome because it is a faster browser anyway :) If that's not the issue, I'm not sure what would be causing it.
     
  6. EdFromNY

    EdFromNY Hope to improve with age Supporter Contributor

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    4,863
    Likes Received:
    2,771
    Location:
    Queens, NY
    @Steerpike - yeah, it's IE 11. Thanks.

    Edit - Now using Chrome, and - Eureka! - it works. Thanks, again!
     
    Steerpike likes this.
  7. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Contributor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    11,489
    Likes Received:
    5,672
    Location:
    California, US
    Awesome. Glad that worked.
     
  8. mammamaia

    mammamaia nit-picker-in-chief Contributor

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    19,235
    Likes Received:
    1,015
    Location:
    Coquille, Oregon
    could be the IE thing for me, too, since i've also been having probs with the text options on the writersdigest forum lately...
     
    Steerpike likes this.
  9. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Contributor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    11,489
    Likes Received:
    5,672
    Location:
    California, US
    Yeah, I had the issue on multiple forums. Chrome is a better browser anyway, if you want to try that :)
     
  10. mammamaia

    mammamaia nit-picker-in-chief Contributor

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    19,235
    Likes Received:
    1,015
    Location:
    Coquille, Oregon
    think i will, thanks...
     

Share This Page