1. OurJud

    OurJud Contributor Contributor

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    7,380
    Likes Received:
    7,630
    Location:
    England

    Bug Report No Alerts

    Discussion in 'Support & Feedback' started by OurJud, Jul 22, 2016.

    When I used to post here before, anytime a thread of mine received a post, or I was tagged in a quote, or revived a 'like', a little red bubble alongside my 'Alerts' button would pop up. Now I'm not getting these.
     
  2. Komposten

    Komposten Insanitary pile of rotten fruit Technical Admin Staff Supporter Contributor

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    2,956
    Likes Received:
    2,133
    Location:
    Sweden
    Can you double-check your Alert Preferences?
     
  3. OurJud

    OurJud Contributor Contributor

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    7,380
    Likes Received:
    7,630
    Location:
    England
    I was just on my way to say they've started popping up now. I don't know why I wasn't alerted for the first couple of replies to my threads, but everything seems to be working now.

    Thanks.
     
    Komposten likes this.
  4. Komposten

    Komposten Insanitary pile of rotten fruit Technical Admin Staff Supporter Contributor

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    2,956
    Likes Received:
    2,133
    Location:
    Sweden
    Maybe the software just had a little hiccup or something.
     
    OurJud likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice